Prietenii, bata-i vina

Cică am mulți prieteni. Știți voi, de-aia care te susțin și te ajută necondiționat, care nu te judecă atunci când faci o prostie, nu le e necaz pe tine ca o duci mai bine și care te impulsionează când o duci mai rău. Așa că m-am gândit să împărtășesc cu voi câteva din replicile pe care le-am auzit în ultima vreme de la prietenii mei, ăia adevărații:

1. Da, până dai cu ea într-un pom și mori, îmi zice un prieten când îi explic că îmi place să merg cu mașina mai turată. Sau, la aceeași afirmație a mea, primesc următoarea replică din partea unui alt prieten adevărat:

2. Și manânci în fiecare seară pateu cu pâine ca să ai bani de benzină ?

3. Dacă tot suntem la capitolul mașină, un alt prieten îmi amintea că o să ai tu copii care o să se cace și o să-ți borască pe bancheta din spate, când eu am zis că îmi place să-mi țin mașina cât de cât curată.

3 bis. Ce drăguț că ți-ai luat mașină. Și nu-stiu-ce-cunostinta-de-a-mea se duce azi să își ia, că pe a veche a accidentat-o așa de rău că nici la fier vechi nu i-au primit-o!

4. Trecând mai departe la capitolul achiziții, doi prieteni îmi aminteau că peste 4-5 ani o să rămân în fundu’ gol în stradă că o să-mi ia banca totul, respectiv bă esti prost, cum să îți iei în rate, că plătești dublu!

5. Am uitat de mult prea frecventul într-o vreme adică nu ești în stare să strângi bani de apartament/casă în 2-3 ani?, venit din partea prietenilor mei pe care, se pare, i-am angajat contabili și eu nu știu.

6. O altă categorie de prieteni, inclusiv cei implicați în punctul 4, îmi amintesc de faptul că peste 2 ani și ceva (aaand counting) o să fiu șomer cu diplomă de medic specialist.

7. Și, nu în ultimul rând, cei care m-au întrebat foarte sincer și asteptând un răspuns din partea mea la modul genuine: Am auzit că te-ai însurat. De ce ?

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s