Top 8 BREAKING NEWS din presa cotidiană

Deşi nu sunt sigur că nu mă tâmpeşte, citesc presa online in fiecare dimineaţă înainte să plec la serviciu. Aşa că m-am hotărât să fac, pentru voi, o listă a celor mai frecvente ştiri cotodiene. Sunt practic aceleaşi în fiecare zi, cu subtile detalii schimbate, gen nume şi culori de păr, aşa că dacă citiţi ce scriu eu acum, aveţi o idee despre presa pe cel puţin 6 luni în avans. Deci, atenţie, this text contains major spoilers.

1. Ştirile apocaliptice. Fie că o cometă va trece la 10 ani lumină de Terra sau activitatea solară este cu 0,01% mai intensă pentru această perioadă, titlurile sună la fel: AMENINŢĂTOR, AVERTISMENTUL NASA sau ŞTIRE ÎNGRIJORĂTOARE. Cred că apocalipsa 2012 a fost cel mai mare eveniment mediatic al inceputului de mileniu 3 şi probabil că nici o altă superstiţie nu a adus mai multe click-uri şi mai mulţi bani pe site-urile şi în buzunarele oportuniştilor.

2. Grase care slăbesc. INCREDIBIL, a reuşit să slăbească 30kg în 6 luni şi a devenit model de lenjerie intimă. Ştiri de genul asta apar zilnic în presa online. Pe cine interesează oare? Nici măcar reţeta minunatei cure de slăbire nu e dată. Practic, afli că undeva în lume, o grasă a slăbit. Sfinte Soare, incredibil, a scăzut cantitatea totală de ţesut adipos de pe Pământ.

3. Piţipoance dezbrăcate. În timp ce mai demult erau poze cu câştigătoare ale concursurilor de miss, acum sunt promovate exhaustiv, prin prezentarea a câte 20-30 de poze zilnic, nişte fete cu aspect şi sexualitate îndoielnice, doar pentru că bărbaţi cu sexualitate la fel de îndoielnică dau click pe ele şi fac trafic. Dacă sunt fete de bani gata din Rusia sau englezoaice bete umilite în plină stradă, cu atât mai bine. Nicăieri nu vezi mai bine chiloţi amestecaţi cu vomă şi tatuaje în locul unde ar trebui să fie chiloţii decât în presa serioasă din România.

4. Sâni şi chiloţi de vedete. Separat de categoria de mai sus, unde se prezintă anonime, ştiri ca sfertul de semisfârc care i s-a văzut Biancăi Drăguşanu, alături de gafa vestimentară care a facut-o la un eveniment monden, aseară, în văzul lumii, se prezintă la mare căutare în presa de scandal şi nu numai. Adică bănuiesc că sunt căutate, din moment ce încă persistă.

5. Ce a găsit această tânără în telefonul prietenului ei, NU AI SĂ CREZI. Ce-o fi găsit oare, dacă nu mesaje de la amantă? Probabil că aceste cazuri sunt unice în lume, încât merită să fie mediatizate. Din aceeaşi categorie, SECRETUL TERIBIL al acestei tinere îi poate distruge întreaga familie. Dacă cumva dai click pe ştire, afli că este vorba despre o domnişoară îndrăgostită în secret (?!) de presupusul concubin al mamei ei divorţate. Încredibil, teribil, aşa-i?

6. Andreea Esca ţine zilnic capete de afiş cu ştiri despre salariul, familia sa şi culoarea costumului ei de baie.

7. Obsedaţii schizofreni sunt promovaţi zilnic în presa serioasă, cu articole despre femeia care are nevoie să mănânce zilnic cel puţin 12 şobolani albi sau bărbatul care simte compulsiv nevoia să îşi introducă electrozi de sudură în anus. Trebuie să ştim, nu?

8. Liste legate de sex. La fel ca şi cea pe care o citiţi acum, numai că autorii respectivelor liste au pretenţia că articolele lor sunt adevărate modele inspiraţionale pentru cupluri: cum ştii dacă te înşeală (în funcţie sau nu de meserie, zodie şi lungimea nasului), strategii uimitoare de a-ţi satisface soţul sau soţia, detalii incredibile despre sâni sau ce model să îţi desenezi pe unghie ca să îl dai gata în pat. Chestii la fel de folositoare ca şi un curs de matematici avansate pentru pădurari.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s