Cea mai tare farsa de camera ascunsa

Acum doua saptamani mi-am luat masina de spalat. La cererea lui Nico, am luat-o pe cea cu mai multe butoane, programe si cu display. L-am sunat politicos pe proprietar si i-am zis sa vina sa o ia pe cea veche, ca mi-am cumparat una noua si n-am loc s-o instalez. Intre timp, am scos-o pe casa scarii, ca imi sunau la interfon baietii de la livrari ca venisera cu Arcticul.

Acum vreo doua zile, cand masina cea veche era tot pe hol pe post de suport de pliante electorale, ma suna vecinul de langa mine sa ma roage frumos sa o duc undeva, ca el se insoara sambata si ar vrea sa fia palierul frumos. Evident, i-am zis ca se rezolva, imi sunt dragi amandoi si n-as vrea sa le fac cadou de nunta o masina de spalat ruginita si care a mancat mai multe perechi de chiloti la viata ei decat piticul porno. L-am rugat pe proprietar sa vina mai repede sa o ia, ca sa lasam palierul liber. A zis ca vine in cursul zilei de ieri.

De dimineata, cand am iesit sa plimb bicicleta o tura, masina facuse cativa pasi, era mai catre lift. Vecina care spala scarile imi repeta problema cu necesitatea disparitiei ei pana maine, ca doar se insoara copiii astia, chiar mi-a oferit ajutorul sotului ei. Ii zic ca peste cateva ore vine proprietarul si rezolvam problema. Iese si vecina de langa lift si ii zice cea care spala scarile: “Stai linistita, o ia azi”. Va’zica, am creat o adevarata isterie pe scara. Lumea era implicit ingrijorata ca masina aia nu mai dispare. Peste vreo doua ore a venit proprietarul si am carat bolidul afara din perimetru. Evident, am asigurat toti vecinii ca am dus masina de spalat afara si ca nu se mai intoarce niciodata.

Ce as face eu daca as avea posibilitatea si suficient tupeu cat sa dau palpitatii la cativa oameni. Maine dimineata, inainte sa inceapa nunta, as pune exact in acelasi loc aceeasi masina de spalat. Si, evident, as filma (pe vizor sau cumva) reactiile tuturor vecinilor la faza asta. Nu zic neaparat de cei care se casatoresc, ei au fost cei mai cu bun simt si mi-au zis doar o data, dar as vrea sa le vad fetele celorlalti. Apoi ar suna la mine, mi-ar cere explicatii, iar eu as zice…jur, habar nu am ce se intampla, e incredibil!

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s