Sunteti cretini, cretini fara clasa

De cand sunt mic tot aud minuni despre Caracal. Ca Cimitirul ar fi pe strada Reinvierii (fals), ca puscaria ar fi pe strada Libertatii (fals, acolo e judecatoria) sau ca, vezi Doamne, pe ceasul din centru scrie IIII in loc de IV la ora 4. Si ca ce prosti sunt aia din Caracal ca scriu IIII in loc de IV, ca nu stiu sa scrie pe 4 corect in latina.

Dintotdeauna mi s-au parut idioti aia care au incercat sa se faca amuzanti cu treburile astea, simteam ca e ceva putred. Azi am gasit insa confirmarea. Navigand aiurea pe net am ajuns aici: http://razvanbb.ro/2011/06/patru-roman-se-scrie-iiii.html. Ca sa va scutesc de click, povestea zice ca regele Louis al XIV-lea al Frantei a comandat un ceas, pe care mesterul i-a scris IV in dreptul orei 4. Regelui nu i-a placut (in ciuda titulaturii sale de deasupra tronului – “al XIV-lea”) si a ordonat sa ia ceasul inapoi si sa scrie in loc de IV, IIII. In zadar a incercat sa-l convinga, se pare ca regele a fost de neclintit.

Si de atunci, a ramas obiceiul ca ceasurile cu clasa (inclusiv alea scumpe rau de tot) sa fie facute asa.

Deci, aia care zic ca la Caracal s-a rasturnat caruta cu prosti, aveti din partea mea rezervat un loc in fata, langa vizitiu.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sunteti cretini, cretini fara clasa

  1. ce inseamna sa fii rege 😛 poti impune o moda…cat despre Caracal…oamenii se simt bine cand aud ca nu ei is cei mai prosti ci este un oras Caracal unde exista altii mai prosti ca ei..nici unul nu incearca sa verifice daca e adevarat pentru ca le convine adevarul acesta, ca in caracal is cei ma i prosimaimai prol

  2. *in Caracal is cei mai prosti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s