Ucrainienii au talent. La sex

Incep cu un diclaimer: nu am facut niciodata sex cu o ucraineanca, deci nu stiu daca au cu adevarat talent la sex. Daca vreti, luati postul asta ca pe un pamflet politic, reactie la aceasta stire. Nu e nici un manifest pro sau antiavort si nu sunt nici xenofob. Nu am nimic cu ucrainienii, as scrie despre aceasta stire indiferent in ce tara s-ar intampla.

Treaba e cam asa. In Ucraina e cam naspa ca mor mai multi oameni decat se nasc, deci sporul natural este negativ. S-a impus o strategie guvernamentala de crestere a natalitatii si s-a ajuns la urmatoarele proiecte de lege:

  • Vor sa interzica avortul. Treaba asta e o prostie. Da, o sa ziceti ca sunt un monstru mancator de embrioni care nu apreciaza viata si minunea nasterii, ca sunt un criminal care nu accepta ca si embrionii sunt viata de sine statatoare si ca ma cred o forta suprema care crede ca are drept de viata si de moarte asupra altora. Ei bine, nu este asa. Nu sunt de acord cu avortul, de principiu. Dar istoria nu s-a scris pe campurile de lupta. Nici in cabinete ministeriale, in care se trasau harti ale continentelor. Istoria lumii moderne s-a scris in laboratoarele in care s-a creat prima pilula anticonceptionala sau in garajul in care cineva a avut ideea traznita sa intinda o bucata de cauciuc si s-o ruleze pe putza, sa faca primul prezervativ. Istoria moderna inseamna libertate sexuala, iar limitele si le impune fiecare. Perversiuni sexuale se mai numesc doar zoofilia, pedofilia, necrofilia si incestul. In rest, totul este acceptat ca facand parte din normalitate. Dar metodele astea pot sa dea si gres, la orice lucru facut de mana omului. Atunci, ce e mai criminal, sa faci avort sau sa cresti un copil in conditii improprii, cu probleme de sanatate pe care nu ai bani sa le tratezi, ori sa-l trimiti la casa de copii sa ajunga cersetor sau delincvent? Si asta nu e o problema doar in Ucraina. Si in orasul in care traiesc eu acum cateva zile a avut loc un protest antiavort. Eu as propune un protest antiabandon mai degraba;
  • Cuplurile care nu vor avea copii vor plati amenda. Treaba asta e alta prostie. Si nu vorbesc aici de cuplurile infertile ci de cele care, prin egoismul lor, nu vor sa aiba copii. Egoismul nu e o infractiune, e doar ceva urat. O sa jaunga sa-mi fie frica ca iau amenda sau ma amendeaza ca nu cedez locul unei babe in autobuz sau ca nu-mi servesc colegii din placinta pe care-o mananc in pauza;
  • Si de departe, asta-i cea mai tare masura: pozitia misionarului va fi interzisa prin lege, fiind recomandata pozitia numita generic capra sau pe la spate  Aici imi aduc aminte de orele de cultura civica cu Codita din clasa a 8-a, care ne zicea ca “rolul politiei este acela de a asigura aplicarea legii”. Ma gandesc oare cum o sa asigure, in aceasta situatie, aplicarea legii. Probabil ca se va interzice si sexul in intimitate si va trebui ca actul sexual sa se consume doar in locuri publice, unde poate fi supravegheat. Sau poate se va impune sexul in grup, un politist luand mereu parte la actiune. Imi imaginez ca in viitorul apropiat internetul va geme de filmulete gen: “Uite ce fac acesti doi tineri in sala de curs la facultate. Oo, dar stati, aici e perfect legal!”

Repet, nu am nimic cu ucrainienii. Doar ca nu as vrea sa mai intre o tara in categoria legilor idioate, gen “este interzis sa faci sex cu un berbec care apartine unui veci care locuieste pe o raza de mai putin de 200 de metri fata de gospodaria ta”.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Ucrainienii au talent. La sex

  1. Mihai says:

    sincer mie mi s-a parut o parodie stirea, am vazut-o in adevarul si am zis,uite, astia de la adevarul preiau iar de la trombon.ro sau timesnewroman..poate ca sa recomande nu stiu care pozitie ar fi o idee dar sa interzica….cum, ei nu stiu ca in materie de sex tot ce e interzis e mai placut?:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s