Revenim cu epopeea parintilor britanici

Marea Britanie, tara in care sistemul protejeaza atat de bine institutia nucleului de baza al societatii, si anume familia, regatul in care protectia sociala se desfasoara dupa un sistem perfect si fara fisuri, in care parintii sunt mai aproape de copiii lor ca nicaieri si ii protejaza dupa niste reguli stricte, atat acasa cat si la scoala, ne ofera un alt exemplu de protectie si moralitate nemarginite ale parintilor asupra copiilor lor, si anume acesta:

http://www.realitatea.net/mama-de-groaza-fiica-pozeaza-sexy-la-12-ani-pentru-perversi-la-15-e-gravida_862091.html .

Pe scurt, e vorba de o mama care isi incuraja fata de 12 ani sa apara in poze imbracata numai cu bikini si sa publice aceste poze, inclusiv pe retele de socializare. Mai mult, fata crescuta dupa reguli stricte, dupa cum spune mama ei, a ramas gravida la 15 ani, lucru care ii provoaca mamei o bucurie nemarginita, pentru ca si copilul ei va fi crescut, zice ea, dupa aceleasi reguli stricte. Ba si mai mult, mama spune ca fata ei nu s-a culcat niciodata cu prietenul ei de 17 ani, ca nu ii permite, doar e prea mica! Ei bine, eu aici identific mai multe probleme:

1. Avem de-a face cu o sarcina miraculoasa; fata total pura si casta a ramas gravida cu un baiat cu care nu s-a culcat niciodata, deci e dubios;
2. Aceasta mama imbecila si scelerata zice ca isi sprijina fiica in demersurile ei de a deveni fotomodel, ca e visul ei de-o viata si ca o imbraca provocator de la 7 ani. Am stat sa ma gandesc ce faceam eu la 7 ani si ce faceau colegele mele de scoala pe atunci. La varsta cand eu ma jucam cu putza-n tarana in fata blocului si mancam ciocolata de casa cu toata mecla, fata asta se imbraca in bikini si pozeaza sa fie sexy pe facebook. Pai facebook nici nu iti da voie sa-ti faci cont daca n-ai peste 14 ani! De fapt, ce ma mir, o fi pe numele lu’ ma-sa, care o sustine sa-si indeplineasca visul;
3. Exista pe lume niste degenerati cu creierul facut pane si fript la soare dupa-amiezelor de vara si care se numesc pedofili. Cum pana mea iti protejezi tu fata de ei daca ii faci ce ii faci? Pai atunci se justifica, poate nici n-a ramas gravida cu ala de 17 ani, poate a ramas cu unu pe care l-a prins politia facand sex cu 56 de minore, printre care si fie-ta!
4. Bucuria cea mai mare a lu ma-sa e insa urmatoarea: “ma bucur ca e gravida, ca o sa ne dea primaria un apartament mai mare”. Aceasta femeie, somera de meserie si care traieste din mila statului ocrotitor de imbecili, a gasit metoda perfecta pentru a avea un apartament mai mare. Nu vad nicio diferenta intre ea si ala care si-a violat-o 24 de ani pe fie-sa ca sa faca copii sa primeasca alocatii. Numai ca asta nu poate, ca n-are cu ce, dar slava Cerului ca lumea nu duce lipsa. Si uite asa, a gasit metoda perfecta.

Mergand mai departe (da, stiu, de fapt EU sunt un pervers nenorocit caruia ii umbla mintea aiurea), banuiesc ca fata asta merge la scoala. La o scoala britanica, la care normele de conduita profesionala, morala, umanitara si, de ce nu, sexuala, se invata exemplar. Oare profesorii ce zic cand o vad asa? Oare asistentii aia sociali, protectia copilului sau alte organe (de)abilitate ce zic? Sau poate in aceasta tara minunata, un adevarat Cluj al Europei, nici macar nu exista protectia copilului, ca n-au de lucru, doar parintii se comporta exemplar cu copiii lor. Inteleg aceasta atitudine (a familiei, a parintilor, a scolii, a statului) la fel cum inteleg violatorii de babe.

P.S. Si acum mananc ciocolata de casa cu toata mufa.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s