Anul V (cinci)

Anul V (5) e anul care n-ar trebui sa existe. Ti se spune ca esti student, esti tratat ca un gunoi si tu te simti ca un angajat neplatit. Orice facultate e gandita sa aiba 3 sau 4 ani, dupa care treci la un alt nivel de pregatire, care e mai mult sau mai putin optional. Insa cert e ca dupa 3 ani ai acolo o diploma de ceva: instalator, tinichigiu sau aducator-desfacator de conserve. Aici, pe de alta parte, nu esti nimic. “Pai da ma, e medicina, e complexa, normal ca e de doua ori mai lunga”. Cu primele doua afirmatii sunt de acord, insa daca ar fi sa comprimi intr-o norma saptamanala decenta tot ce-am facut in 4 ani jumate, s-ar face lejer 2 sau 3. Diferenta e in timpul pe care-l stai degeaba, asteptand dupa oameni prea ocupati, batand la usi inchise, cautand, strecurandu-te pe langa gard.

Pe de alta parte, genetic omul nu e facut sa fie student mai mult de 3-4 ani. De aia ziceam ca ma simt ca un salariat fara salariu, ba mai mult, trebuie sa dau eu o gramada de bani. Natura lucrurilor si nimic altceva iti spune ca ceva nu e la locul lui, in timp si spatiu. Si degeaba.

In alta ordine de idei, continui epopeea liftului prin a va spune ca a fost in revizie 2 zile, dar ca acuma merge si mai prost. Trebuie sa-ti iei avant ca sa apesi pe butonul de chemare de la parter, daca vrei sa si vina. Singura schimbare, ca face un VUUUUUUM intens la demaraj. In rest, acelasi drac.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s