Later edit la aia cu erectia

Pentru cine nu s-a uitat la postul anterior, e vorba despre o farsa a lui Buzdugan cu o tipa care nu stie ce e aia inima, erectie, clitoris si asa mai departe. Cand am postat filmuletul, nu am comentat prea mult, ca inca ma uitam la el, dar mi s-a parut prea geniala farsa ca sa nu o postez. Dar acum, la rece, dupa ce am ascultat-o, nu pot sa ma abtin sa nu comentez un pic. Intai, ascultati farsa.

Avem o tipa care se pare ca e in clasa a 11-a si care a doua zi e anuntata ca da lucrare la biologie din inima. Si o intreaba Buzdugan cate ceva legat de inima si singurul adevar pe care il spune tipa e ca e in stanga si ca ne tine in viata. Cand o intreaba ce e aia erectie, zice ca e…”atunci cand bate inima, toata lumea are erectie, inclusiv eu, nu?”. Lasam la o parte ca tipa e in clasa a 11-a si poate ar fi trebuit sa stie macar cate ceva despre inima. Dar cu erectia eu nu sunt impacat. Tipa nu stia ce-i aia erectie. Bine, ca vrea sa dea la medicina e una, sa zicem, cum a zis ea, ca nu s-a pregatit. Dar a afirmat ca a avut o relatie de un an cu un tip insurat!!! Oare ala nu i-o fi spus ce e aia erectie si cu ce se mananca? Ma gandesc ca tipu’ nu i-o fi tinut lectii despre camerele cardiace, dar macar erectia, mai… Oare tipa aia o sa fie studenta la medicina la anul? Sau macar faptul ca testiculele nu sunt, alaturi de atrii, camere cardiace. Macar atata sa fi stiut! Bine, finalul apoteotic a fost cand a notat constiincioasa ce-i spunea Buzdugan, si anume ca clitorisul e o glanda salivara la barbati, pe limba. Daca nu ma credeti, ascultati. Nu-s vulgar, doar parafrazez.

Ma intreb cate din colegele mele de anul 5 or fi crezut treaba asta in clasa a 11-a. Ma intreb cate or mai crede si astazi! Or, cata vreme sunt colegi care intreaba pacientii batrani, de la tara, surzi si aproape orbi: “Prezentati claudicatie intermitenta cu alternanta febrila vesperala?”, nu ma mai mira nimic. Nici macar erectia.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s