Cum sa pescuiesti in asfalt

Cum ziceam intr-un post anterior, stau la etajul 5. Langa blocul meu, e liceul sportiv, cu doua terenuri de fotbal, o sala de sport, doua-trei camine, tot ce trebuie, ce sa mai. Ei bine, ma uit eu intamplator acum 10 minute pe geam si ce vad? Un tip care arunca cu o undita pe terenul de fotbal. Deci puteam sa jur pe ochii mei ca omul ala pescuia in asfalt. Isi lua avant, arunca si tragea de mulineta. Dupa aia, iar. Am pus si dovada: imi cer scuze pentru calitatea imaginilor, e de vina sapuniera care n-are stabilizator optic:

Dupa cum se poate vedea, in stanga este un tip care atunca cu ceva ce pare minge din ceva ce pare undita. Insa, la o privire mai atenta (poza 3), se vede un alt individ, in dreapta sus, care prinde aceasta minge si o arunca inapoi pseudopescarului. Reamintesc faptul ca mingea e aruncata intr-un mod identic cu aruncarea plutei la balta.

Acum serios, ce sport e asta? Oare oamenii astia doi, oameni in toata firea, ce si-au zis inainte sa joace chestia asta? “Ba, hai la un fotbal….Nu…Baschet? Nu… Dar ce ? N-ai o undita? Hai sa improvizam ceva, sa fin alternativi!”. Adevarul e ca…chiar sunteti alternativi rau!. Cine stie, poate intr-o buna zi asta o sa devina sport national: fishball!

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s