Hai sa mai vorbim despre oameni prosti si despre liftieri

Nu, nu ma pot satura de acest subiect. Am crezut ca am zis tot ce se putea zice pe lume despre meseria de liftier, ca am scris in post-urile anterioare tot ce presupune statul de functii si contractul colectiv de munca. Dar nu, mai sunt multe de zis. Iata, cineva isi face probleme ca si-a udat legitimatia de liftier, si a scris asta pe un forum. Mai mult decat atat, cineva ii da explicatii deosebit de complexe, cu legi, ani, termene si ghisee de unde si-o poate recupera.

Deci tine minte, ai doua variante. Si daca una dintre ele ti-o si recomanda, ai face bine sa faci ca el, ca pare specialist tipu’. E mult mai complexa meseria asta decat credeam…

Si a propos, ieri am aflat de la un vecin de ce nu repara astia de la lifturi butonul de la parter, de chemare a liftului: cica n-au unul la fel si strica fatada. Ok…cred ca ma duc eu cu surubelnita imediat dupa miezul noptii.

Si acum sa vorbim despre oameni prosti. Am aflat zilele trecute ca o organizatie de undeva din strainatate, dar si cu filiala in Romania, face o demonstratie in Piata Universitatii din Bucuresti. Organizatia se numeste 1023 (foarte inspirat, cica dupa numarul lui Avogadro) si maine, la 10.23, vor sa organizeze un protest, in cadrul caruia vor sa bea cantitati mari de preparate homeopate in public, ca sa demonstreze ca nu au niciun fel de efect. Ei militeaza pentru medicina alopata, conventionala, moderna, cu radiatii X, injectii, chimioterapie si alte chestii de-astea dovedite stiintific, care merg, nu? Ei vor sa convinga guvernele din tarile serioase sa scoata in afara legii aceste practici. Despre parerea mea, vorbim alta data, acum sa vorbim despre acest demonstrabili. Domnilor de la 1023, maine sper ca o sa va castrati chimic. Homeopatic, mai bine zis. Ca sincer, nu stiu daca e bine sa va inmultiti. Ba mai mult, am alta sugestie. Sunteti de acord cu acupunctura? Daca nu, va rog sa demonstrati si impotriva ei, va spun eu cum. Infigeti-va ace peste tot prin corp, dar peste tot, ca sa aratati ca nu are niciun efect nici acupunctura. Ba mai faceti si demonstratii impotriva electroterapiei, va dau eu prelungitoare. Bine, fiecare cu parerea lui, cu asta sunt de acord. Suntem o tara libera. Dar ce fac ei e ca si cum m-as duce eu intr-un oras budist, m-as ruga la Buddha sa-mi cada in cap un bolovan, bolovanul nu cade si eu zic: Vedeti mai, Buddha al vostru nu e bun de nimic. Domnilor, am pentru voi aceeasi apreciere pe care o am pentru pocaitii care suna la mine la usa in Duminica Pastelui sa ma convinga ca religia lor e adevarata cale spre mantuire. Mai, n-am nimic cu voi, inchinati-va si la sulul de hartie igienica, dar nu incercati sa ma convingeti si pe mine. Dar sa incerci in mod abuziv sa ma convingi pe mine de parerea ta, asta e sora cu prostia.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s