Copii nesemnificativi si fortoase energetice

Astazi am aflat doua lucruri foarte importante pentru familia mea, probabil amandoua. Sa incep cu cursul de PUERICULTURA. Nu stiu ce e aia, ca azi a fost primul curs si nu m-am dus. Dar l-am primit pe mail, de unde am aflat urmatoarele:

Recombinarea genetică intercrozomică şi intracrozomica ar explica de ce din părinţi foarte dotaţi pot proveni copii cu totul nesemnificativi

Pentru cine nu stie, recombinarile alea inseamna ca se amesteca materialul genetic de la mama si de la tata in mod total randomizat, ca sa rezulte un copil cu trasaturi noi. Ok, asta stiu dintr-a 9-a. Dar nu stiam ca daca recombinarea asta nu iese cum vrea doamna profesoara, ies copii nesemnificativi. Sa repet? Nesemnificativi. Exprimare academica. Asa ca, aia dintre voi care aveti parinti destepti, tineti minte: unii puteti fi chiar nesemnificativi. Depinde cum or fi vrut genele parintilor vostri sa se imperecheze. Nu e vina voastra, asa v-ati nascut voi. Oare nu asa a pornit nasterea conceptului de rasa ariana si elitism?

Al doilea lucru care are legatura mai directa cu familia mea este ca prietena mea, de ziua numelui, a primit un mesaj de La multi ani de la o vara de-a ei. Pana aici, un lucru frumos. De fapt, un lucru frumos pana in finalul mesajului, la semnatura, care era “<numele>, fortzoasa energetik“. Mai, e bine sa ai o fortoasa energetica in familie. Nu stii cand esti atacat cu flacara purpurie de mai stiu eu cine si asa cum e nevoie sa ai la indemana un fortos muscular, e bun si un fortos energetic.

Ma duc acasa, chestia asta trebuia scrisa acuma, la cald, ca pana acasa imi pierea inspiratia.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s