De ce unii studenti la medicina seamana cu pocaitii

De azi tre’ sa scriu mai putin. Nu mai rar, dar mai putin. Cica am sindrom de tunel carpian de la tastatura si scrisul nu ma ajuta.

In fine, sa trec la ce am de spus. In ciuda a ceea ce s-ar putea crede, n-am nimic nici cu pocaitii. De fapt, nici nu stiu ce sunt aia. Generic, sa fie mai simplu, ii ingramadesc pe toti in categoria asta: pentibaptisti, intercostali, in fine. Si care-or mai fi. N-am nimic cu ei, respect libertatea religiilor, inclusiv pe ei. Bine, am ceva cu ei cand suna la usa in Duminica de Pasti sau cand aud ca nu manca carne (sau doar porc, ceva de genul).

Acuma despre studentii la medicina. Sau despre unii dintre ei. Daca va plimbati prin jurul facultatilor, ii remarcati. Sunt in anul 1 sau 2 si merg pe strada in halat si cu un vraf de carti in mana. Oare de ce merg ei in halat? Ca e frig? Nu, ca pentru asta sunt haine. Ca sa nu mai piarda timpul la facultate sa se imbrace? Ca sa se dea mari? Oricare-ar fi, e un motiv idiot. Pe bune, sa mergi in halat pe strada din camin la facultate e cretin. Pai de, daca altfel nu pot sa-si arate masculinitatea/feminitatea, macar medicinitatea sa si-o evidentieze. Ganditi-va la scopul halatului. In anii mici, scopul lui e sa te protejezi TU, ca student, de diverse chestii, gen cadavre sau alte substante. Dupa aia, in anii mai mari… De fapt nu, n-are rost, ca nu vezi studenti in halat pe strada in anii mai mari. Asa ca ce poate fi mai frumos decat sa iesi de la cadavre cu halatul mirosind extrem si dandu-te mare pe strada ca esti de la medicina, ca de-aia puti a cadavru, adica esti un ciumegastar printre prosti?

De fapt, legatura cu pocaitii e ca si ei umbla in costumele alea tipice pe strada si cu Biblia la subbrat.

Advertisements

About zer0taiat

Random blog
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to De ce unii studenti la medicina seamana cu pocaitii

  1. Gili says:

    come on Claudiu, doar stim si noi unele persoane care si in anii mari umbla cu teancul de carti in brate, fiecare cu ale lui

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s